Qui Sóc

Fotografia del Roger Palà

Hola, em dic Roger Palà i sóc periodista. Vaig néixer a Barcelona el 1978 i he viscut la pràctica totalitat de la meva vida al barri del Camp d’en Grassot (Gràcia). Sóc cap de redacció de la revista Enderrock des de 2005. Combino el periodisme musical amb altres dèries, entre les quals destaca l’actualització constant d’Al darrera la nevera, un bloc on parlo de música i tot el que em ve en gana. En el marc d’aquest projecte, amb els col·legues de la productora Funky Monkey impulsem el canal audiovisual La Nevera TV.

Però no només de música viu el periodista. Vaig començar a treballar amb disset anys a la televisió local del meu barri. El 1999 em van fitxar de redactor a la revista El Triangle, on vaig treballar sis anys i vaig aprendre-ho gairebé tot sobre la vida i sobre aquest ofici. A nivell professional, el que més m’omple d’orgull és haver estat un dels fundadors del setmanari alternatiu Directa, i el que més m’avergonyeix és no tenir temps per poder-hi seguir col·laborant regularment. Em deixen escriure articles d’opinió a Nació Digital cada quinze dies. També sóc membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils i coordino l’Anuari Mèdia.cat, que recull els temes més silenciats pels mitjans de comunicació dels Països Catalans.

M’agrada conspirar en tota mena d’ambients i embolicar-me en projectes esbojarrats. Si tens alguna bona idea, ja saps, envia’m un correu a roger@rogerpala.cat