Vídeos

Vídeo de presentació de CRÍTIC (2014). Entrevistes als membres de l’equip fundador sobre el projecte i la nostra filosofia periodística.

#BirresCrítiques: I després del 21-D, què? (2017). Conversa sobre l’escenari polític català amb Antoni Gutiérrez-Rubi i Gemma Ubasart.

Conversa amb el periodista Enric Juliana (2016). Unes #birrescrítiques sobre actualitat política i social catalana.

Debat Tardà-Pisarello (2017). Moderació de la conversa entre Gerardo Pisarello, tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, i Joan Tardà, diputat d’ERC a Madrid, sobre esquera i sobiranisme.

Amb Anna Gabriel a Gràcia (2015). Presentació de la diputada de la CUP i moderació d’un acte organitzat per l’ANC.

Xerrada sobre cooperativisme i periodisme (2016). Intervenció en el marc d’unes jornades sobre economia social i solidària a Cal Temerari de Sant Cugat.

Entrevista amb Sergi Picazo sobre el projecte de Crític (2016). Realitzada per estudiants de la UPF.

Entrevista per la jornada ‘Més periodisme’ de la UIC (2015). Amb Olga Ruiz i Mª Jesús Espinosa de El Extrarradio.com, Ferrán Clavell de Interactius TV3, Ismael Nafría de La Vanguardia.com i Jordi Pérez Colomé.

La Nevera TV. Entre 2011 i 2012 vam impulsar amb la gent de Funky Monkey el projecte ‘La Nevera TV’, en el marc del meu blog musical, ‘Al darrera la nevera’. Proposàvem als grups que fessin versions en català dels seus temes preferits, i també féiem entrevistes. En aquest canal de Youtube trobareu tots els vídeos que vam produïr.

Videoclip de Rosa-Luxemburg ‘Teoria de la imatge’. Intervenció autoparòdica sobre el paper del crític i els productors musicals al clip de Rosa-Luxemburg.